Gustaf Forsberg, innebandyblogg

Dödsryckningar

Västerås och Mullsjö sprattlar till när det som bäst behövs. Plötsligt är Jönköping och Järfälla också i farozonen. En match som kommer att innehålla tjogvis med nerver utanpå skjortorna är Mullsjö mot JIK – ett Smålandsderby där junioren i sammanhanget, Mullsjö, vid vinst skickar anrika JIK rakt ut i farstun. Publiken kommer att få uppleva prestige, nerver och sportsliga resultat i en grym mix. Jag tror faktiskt på Mullsjö i den matchen, tycker de verkar ha vind i seglen för tillfället.

Har från och till sett lite från Sveriges Davis Cup-match mot Israel. I dubbeln ställde Israel upp med paret Ram/Hadad. Om jag får gissa jobbar Hadad på ett gatukök, helt säkert är att han inte är tennisspelare i alla fall. Om jag får fortsätta gissa äter Hadad både frukost, lunch och middag på sitt arbete?

Hockeyns slutspel har börjat. Det är verkligen en fajt mellan norra och södra landsändarna. Söder ställer upp med Frölunda, Färjestad, HV71 och Linköping, medan Norr ställer upp med Luleå, Brynäs, Timrå och Skellefteå. På papperet ser det ut som idel södersegrar, men Luleå och Timrå tror jag kan skrälla.

Jihde fortsätter att producera. Hans sista(?) säsong har varit riktigt bra.

Det blir nog inget slutspel för City, det hade krävts seger mot Helsingborg. Tyvärr, det hade varit såå häftigt med Dalen-City i kvartsfinal.

Gjorde comeback i skidspåren förra helgen, följde upp med några mil under veckan med målet att klämma ytterligare 4-5 mil denna helg. Av det blev dock intet. Efter 5 km längs Olles spår sa ryggen återigen ifrån. Imorgon anmäler jag mig till företagshälsan, något radikalt måste göras!

/Gustaf

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.