Helenas blogg.

Nytt och flytt

Så är jag numera lundensare.

Bye bye Umeå. Tack för de här åren.

Nu ska jag klämma in alla mina saker som jag hade i en tvåa i en mycket mindre etta. Tre lådor har redan fått ge sig för förådet, och det blir nog en till innan allt är på plats. Det blir ju inte bättre av att jag och min lillebror åkte till Ikea idag. Men det var nödvändiga saker, bord och bäddmadrass (och lite annat onödigt). Tyvärr köpte jag bara ett lakan som var 120cm. Jag vet inte riktigt hur jag tänkte där, någon gång måste jag ju byta lakan.

Men bordet var snyggt. Ett svart klaffbord som hade nedsänkt pris. Perfekt för min plånbok.

I morgon: montering.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.