Hjorts Bekännelser

Mitt första inlägg!

Segern senast satt väldigt långt inne.Vi lyckades att vända i sista perioden genom snabba spelvändningar och ett bra powerplay. Mycket skön vinst trots att den var mot ett av bottenlagen. Tre poäng är alltid tre poäng. All heder åt Mora som i mina ögon gjorde en mycket bra insats. Vi fick verkligen slita för segern.

Tycker att vi i laget fått lite väl mycket kritik under de senaste matcherna. Mot Warberg var vi inte alls med det är jag den första att hålla med om. Vi får inte glömma att dom kanske gjorde en av sina bättre matcher på hela säsongen medan vi inte riktigt var med från start. Mot Täby gör vi två riktigt bra perioder. Sista perioden gör dom tre mål på 39 sekunder varav ett var mycket tveksamt. Sedan har vi några riktigt vassa chanser som vi inte lyckas sätta dit. 7-3 speglade knappast matchen. Dom var helt enkelt lite vassare när dom fick sina lägen. Mot Mora senast vill jag ge oss godkännt för sista 30 minuterna. Folk som tittade på matchen tror jag underskattade Moras innebandykunskaper.

I den senaste matchen mot Mora var det två domare från Umeå som dömde matchen. I mina ögon är det inte ok. Det spelar ingen roll ifall dom inte har någon anknytning till IBK Dalen som förening. Umeå är en så pass liten stad att alla känner alla definitivt inom innebandykretsar. Deras insats har jag inga kommentarer om. Som spelare eller ledare i Mora skulle jag inte tycka att det var ok.

Tre matcher på 6 dagar har vi framför oss. Nöjdast är nog vår tränare Håkan Wirtala. Han påpekar alltid att det är så lång tid mellan varje match. Han är van vid ett tätare matchschema.