Hjorts Bekännelser

Surt sa räven!

Det känns fruktansvärt tråkigt att sitta här hemma framför datorn när grabbarna sitter på bussen ner till Falun. Tyvärr har jag åkt på en förkylning. Förhoppningsvis ska jag kunna vara med och spela på lördag. Vill inte chansa och åka på en rejäl förkylning så här tätt in på slutspelet. Vi har många bra forwards som kan ersätta mig så jag är inte orolig. Matcherna mot Falun är alltid roliga och dom har väldigt mycket att spela för. Jag tror vi kommer få spela mer power play denna match än senast mot AIK.

Verkar vara en konstig förkylning Mattias Matsson åkt på. Han skymtades i vimlet på All Star under lördags kväll. Med tanke på att Umeå City hade match på söndag mot Storvreta tror jag knappast på att han inte kunde vara med p.g.a. att han var förkyld. Rykten säger att han inte riktigt är överens med tränarna. Har för mig att han åkte till Norge mitt under förra säsongen för att han då inte kom överens med tränaren/tränarna. Verkar vara ett återkommande problem det där. Väldigt synd för både Umeå City och Mattias Matsson. Han snittade ändå ett mål per match i superligan säsongen 08/09 så kvaliteter har han. Trots allt är det ändå en lagsport innebandy så då spelar den individuella prestationen inte någon roll ifall man inte kan anpassa sig till lagets regler och normer. Jag säger inte att det är så i detta fall men något problem verkan han ändå ha med attityden annars skulle detta knappast hända två år i rad. Som sagt synd både för Umeå City och Mattias Matsson.

Modo Hockey förlorade den så viktiga matchen mot Frölunda efter två katastrofalt dåliga perioder. I den sista perioden spelade dom ut Frölunda. Det räckte dock inte utan Frölunda kunde vinna med 3-2. Helt rättvist. Finns många spelare i mitt kära Modo som underpresterar något alldeles. Mattias Timander vad har hänt? Under den första delen av säsongen var han Modos klart bäste spelare. Nu klarar han inte ens av att få pucken ur zon utan att servera motståndarlagets spelare frilägen. Vinner Modo de två sista matcherna kan dom vara i slutspel. Förlorar dom bägge är det troligtvis kvalserien som gäller om inte alla resultat går med dom. Lite skillnad. Utan Modo Hockey skulle Örnsköldsvik  dö ut. Det är en sak som är säker.

Var och kollade på Umeå City mot Storvreta. Blev väldigt imponerad av Erik Nilsson i Umeå City. Killen måste ha sprungit dubbelt så mycket som alla andra spelare i sitt lag. Jobbade stenhårt både framåt och bakåt sedan skapade han mycket chanser framåt åt både sig själv och sina medspelare. Han är dessutom endast 19 år. Killen har framtiden för sig. Kanske en ny Westling på gång ifrån Piteå. Rykten säger att han hade en liknande kroppsform vid samma ålder.

Nu blir det tvättstugan. Hörs Hej!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.