Hjorts Bekännelser

Synd!

Efter matchen mot AIK i lördags fanns en liten förhoppning om att knipa andra platsen i tabellen. Den rök nog igår. Eftersom att jag själv inte var på plats igår så kan jag inte ge någon utförlig rapport om matchen. Den rapport jag fått säger att Falunspelarna var lite hetare. Ser man när målen kom till så kan jag knappast säga emot det. 1-0 kommer nio sekunder in i första perioden. 3-0 kommer 19:57 i första. 4-0 kommer 25 sekunder in i sista perioden. Väldigt psykologiska mål men jag tycker även att det tyder på hetare spelare i Falun. Nu ska vi inte glömma att Falun borta är en väldigt svår match. Inte många år som vi vunnit den bortamatchen.

Ikväll sitter jag klistrad framför tv apparaten. Modo spelar en av sina viktigaste matcher någonsin. Vinst ikväll och slutspelschansen finns fortfarande. Förlust då är kvalserien väldigt nära. Jag kommer inte att orka med att se Modo i kvalserien. Där ska inte dom spela. Mycket mer naturligt att se lag som Skellefteå, Södertälje, och AIK där. Tiden har dock hunnit ikapp Modo och jag hoppas att dom får sin ungdomsverksamhet och funka för annars kommer dom till slut att ramla ner i Allsvenskan.  Finns inte utrymme i budgeten att hela tiden köpa in dyra utländska spelare som endast spelar för pengarna och inte för laget. Nu är vi inte där än och jag hoppas för allt i världen inte att vi ska komma dit.