Hjorts Bekännelser

Blandad kompott!

Så här i efterhand kan det tyckas väldigt onödigt men en poängförlust mot Linköping. Vinst där och vi hade haft allt i egna händer inför den sista omgången. Nu måste vi förlita oss på att Warberg tar poäng mot Storvreta. Väldigt synd är dock att denna match sänds på tv. Jag är ganska säker på att Warberg inte vill visa upp allt för mycket inför slutspelet och kommer garanterat inte att spela med de rätta formationerna i varken 5-5 eller special teams.

Helsingborg missar slutspel för andra gången på de tre senaste åren. Det känns som att det måste till ett nytänkande där nere i syd. Detta är bara en ren gissning från min sida. Tror dock att den är ganska kvalificerad. Helsingborg har nog en av de högsta lönebudgeterna för hela superligan och då kan det inte vara ok att missa slutspel igen. Deras mål inför denna säsong var ganska uttalat en topp fyra placering. Jag tycker att det är tråkigt att lag som verkligen satsar inte lyckas. Samtidigt är det ett kvitto på att pengar inte löser allt.

Blir intressant att se vilka lag som väljer vilka i slutspelet. Val som på förhand kändes ganska givna känns inte lika givna längre. Mitt tips är att Warberg väljer Linköping. AIK väljer Pixbo men tror även att det finns en liten chans att dom väljer Täby. Det ryktas om en axelskada på Rickie Hyvärinen. Skulle så vara fallet tror jag att det finns en liten chans att AIK väljer Täby. Blir Storvreta trea kommer dom nog välja Pixbo om dom är kvar annars blir det Falun.

 Avslutningsvis vill jag visa en sjukt rolig video. Den handlar om Modo. Ni måste bara kolla på den. Se nedan.

/RG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.