Hjorts Bekännelser

Innebandyn berör!

Alltid härligt med personer som aldrig varit och kollat Innebandy live och som sedan fastnat efter den första gången. För ett par veckor sedan lämnade jag ut fribiljetter till en äldre man på mitt jobb. 90 år är han. Han kom fram till mig idag på jobbet och berättade att han hade varit och kollat vår match mot Mullsjö. Han berättade att han fastnade direkt för det  och undrade när vi har vår nästa match. Så jag räknar med att han dyker upp på måndag. Han går och tränar på gymmet där jag jobbar två dagar i veckan. Imponerande!

Jag gillar folk som vågar stå för sina åsikter och som inte tycker saker bara för att andra tycker det. Rune Engström är en sådan person som skriver och säger vad han tycker nästan oavsett tillfället. I ett av sina senaste inlägg på sin blogg tycker jag dock att han är väldigt snett ute. Där anklagar han IBK Dalen för att ha tagit bort hans tips inför kvartsfinalenserien efter att de bett han tippa den på deras hemsida. I sitt inlägg framstår det som att han blivit illa behandlad. I själva verket är det en ren och skär lögn ifrån hans sida. I ett mail som är undertecknat Rune Engström och som jag fått tagit del av ber han föreningen ta bort hans tips ifall inte vi vill länka det tillsammans med hans hemsida. IBK Dalen valde då att ta bort hans tips eftersom att de inte ville länka till hans hemsida. Detta är väl inte speciellt oetiskt eller?? Nädu Rune denna gången var du ute och cyklade. Ifall ni vill läsa hans inlägg får ni leta rätt på det själv. Jag tänker inte ge han några gratis läsare.

Kommer ni ihåg att jag varnade för att Falun skulle kunna skrälla mot AIK. Nu har dom i.o.f.s. bara vunnit en match men expertisen inom svensk innebandy var ganska eniga om att detta skulle bli en lätt matchserie för AIK. De flesta tippade 3-0 i segrar. Men detta var som sagt bara den första matchen.

Storvreta vann mot Täby med 4-2. De ledde matchen med 4-0. Hoppas Täby kommer igen och ger Storvreta en match.

/GS

3 kommentarer

  1. fritte byggden

    och Rune tackar nog hej vilt för din reklam av honom. Nu blev man ju nyfiken på vem han är…he he

    KRAM…

  2. Fredrik

    Jag har sett Rune fiska efter läsare på andras bloggar i flera år nu. Bara löjligt att han förnekar det…

    Lycka till i slutspelet nu! Full fart frammåt!!

  3. Peter

    Hej, första gången jag besöker din blogg – skön story om den 90-åriga farbrorn, kul. När det gäller den andra personen som du berör så är det ju nåt som inte stämmer, men egen förträfflighet genomsyrar det mesta som skrivs på en del bloggar. Lycka till i kvartsfinal 3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.