Hjorts Bekännelser

Dessa målvakter!

Igår på träningen fick jag för mig att ställa mig i målet eftersom våra målvakter är övertaggade på att spela ute. Peter Lövgren framförallt. Det var just den nämde som en minut in på träningen smashade av mitt finger. Tackar. Nu gick det inte helt av men han lyckades i alla fall med bedriften att skapa lite blodvite. Tror inte basketdamerna uppskattade att träna efteråt när det var blod över hela golvet. Såg ut som en liten slaktplats. Som sagt målvaktsjävlarna ska hålla sig i målet. Ursäkta språket.

Noterade igår när jag läste lite resultat ifrån helgen att det kunde ha blivit en skandalartad avslutning i den norra allsvenskan. Hade Tyresö förlorat den sista matchen mot Handen, som dom var väldigt nära att göra. 5-5 efter full tid. Så hade Uppsala gått upp i superligan. De hade då haft samma målskillnad som Tyresö men mer gjorda mål. Detta efter att dom slagit Hässelby i sista omgången med 21-2. Pinsamt att förlora en match med 21-2 trots att de inte hade något att spela för. Är ändå den näst högsta ligan inom Innebandyn vi snackar om. Det ska inte spela någon roll ifall man inte har något att spela om.

Såg att Umeå City signat Christoffer Sjöström och Joel Bäckström från Sandåkern. Två unga och lovande spelare som på sikt mycket väl kan bli bra superligaspelare. Joel Bäckström har en skön känsla och ett riktigt bra skott. Sjöström kommer att bidra med fart och finess. Kommer säkert även bidra med en del poäng. Att spelare som dessa två herrar väljer Umeå City före IBK Dalen har jag all förståelse för. De kommer att få mer speltid i Umeå City och på så vis även kunna utvecklas mer som spelare. Däremot har jag ingen som helst förståelse för att spelare som Emil Johansson väljer Umeå City före oss. Han skulle gå rakt in i vårt lag vilken dag som helst. Spelande backar som han är det brist på inom Svensk Innebandy. Skrönan som Umeå City har kört med dom senaste åren att unga spelare inte får chansen hos oss borde inte funka längre. Se bara på Jonas Svahn och Max Wahlgren. De gick rakt in på två femmor och gjorde stor succe. Är man bara tillräckligt bra och har viljan så är Dalen ett mycket bättre alternativ än Umeå City för en ung spelare. Tillräckligt bra tycker jag definitivt att Emil Johansson är.  Verkar vara något slagt Ersbodasydrom det där. 

/GN

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.