Inger Baer-Omma, Tärnaby

Sol ute och solsken i vart sinne!

 

Jag skall försöka skriva en blogg,men….! Det tar emot av nån konstig anledning. Jag vet att jag måste skriva ”platta saker” här. Inte tycka, inte säga, inte påstå något för då kan solksenet gå i moln. Och det vill jag inte riskera just nu. Nu må solen bestå och värmen och tön ta vid.

 

Varför har jag så smått ledsnat på bloggen? Och anar att det beror på att ett annat medium tagit sig an mig.Och då är det liksom att skriva ett gratis vykort till sina vänner i tid och otid.Jag säger så ”i tid och otid”för det är verkligen sant. Vi skriver och berättar varenda liten rörelse vi gör för varandra och alla bara ”gillar” gör ”tummen upp” och skriver svar med små kryptiska kommentarer. Kul och tidsödslande!

Nåväl, blogg har också varit bra och roligt när man känner sig skrivsugen. Men då måste formen vara på plats. Apropå skriva, så kan jag berätta att jag blev inbjuden till en skrivkurs i Umeå i helgen. Men jag avstod pga solen i Tärna. Så sant som det är sagt. Jag föredrog att åka skidor och snösolbada i en bäckravin med en gannväninna strax norr om Ruffevare. Vi låg där på varsitt renskinn strax invid en skoterled och inte en skoterkörande kotte såg oss. Ja, så kan en solig vårvinterdag tillbringas i Tärnafjällen. 

"Ha en bra dag"


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.