Johanna Bredén, aupair

Oj vad jag är seg,

, nu var det en vecka sedan jag uppdaterade sist. Det var ju ingen hit.

Men jag har inte gjort så himla mycket ändå. Jag har sprungit, varit i Trollhättan, varit i Göteborg, varit i Lidköping och, haha! Det måste jag ju berätta om!

Igår, när jag och Ville skulle till öppna förskolan så parkerade jag utanför så att han skulle få sova en stund. Men jag backade av någno anledning i på parkeringen, och det brukar jag aldrig göra. Men så medan jag pratar med min mamma i telefon så ser jag att alla som går förbi tittar på bilen lite extra mycket. Jag fattar ingenting men till slut så kommer en av de gloende och knackar på och säger, ’du vet att det har hänt något med din bil va?!’. Jag blir alldeles dum och förstår ingenting! D hade ju tankat och fyllt på olja igår och medan hon grejade på så borde hon ha märkt ifall det var något konstigt med bilen, men då, när jag stiger ur, ser jag..

Det är olja på allt som heter huv och på parkeringen och i motorn och på motorn och i hela framdelen av bilen, i princip. D hade glömt att skruva på oljelocket, och efter 2 mil så är det nog inte konstigt att jag spillt litegrann. Men jag körde i sakta mak och höll tummar och tår medan jag körde till Hydro. Där fanns det dock en karl som hjälpte mig med allt från olja till lock.

Dramatik, minst sagt. Även på en tisdag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.