Johanna Bredén, aupair

Borta bra men hemma bäst

Ja, jag saknar norrland. Men det har, hör och häpna, snöat här – och det ligger kvar! Där vi bor är det lite skog runt om kring så just här ligger snön kvar lite längre och det är faktiskt mycket roligare att titta ut och se att världen lyser vitt och inte någon grå sörja i olika nyanser.

Tågresan gick i alla fall bra. Jag brukar inte vara glad och nöjd när jag stiger av (läs en gång tog det 32 timmar, inte 12) men idag var jag faktiskt det. Jag hade inte så mycket med personalen att göra men när det var det lilla var de jättegulliga. Jag sov gott och vi var framme 7 min före utsatt tid också. Ja jisses, jag kan nog kliva på ett tåg igen.

Men nu är jag då framme och det känns bra ändå. Nu är det ’vårterminen’ av 2008 och som tiden flyger här och med hem resor lite nu och då kommer det nog att vara maj/april innan jag ens hinner fundera.

Speaking off. De vill ju att jag ska stanna till maj 2009 men jag vet fortfarande inte. Jag måste kolla upp med utbildningar, vad som kan läsas på distans sen måste jag konferera med mig själv om vad jag vill. Det kan ju spela roll, haha.

Men, i alla fall. Det här har varit det bästa december/januari of all times! Tack alla berörda och inblandade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.