Johanna Bredén, aupair

Som ett brev på posten..

.. kom magsjukan. Från tisdag till torsdag låg jag helt utslagen, men nu är jag på en mycket bred bättringsväg och det enda men jag har är att det tar emot att äta vissa grejer som jag åt tidigare på tisdagen, men det är inget jag är ledsen över, haha.

I alla fall, nytt år, nya tag.
Jag kommer att köra 150% med träning då jag, förutom att springa och simma vill träna armarna, magen och ryggen mer. Så vill jag gå ännu mer promenader och dessutom hinna med lite hemmaträning á la Blossom. Det verkar som om all motivation bara lagt sig på hög nu under jul och nyår så jag vill göra allt samtidigt och naiv som jag är så verkar jag tro att tiden och kroppen räcker men det gör den ju inte. Så jag ska portionera upp och om några veckor så är jag nog inne i ruljansen igen.

Men, det är mycket nu. Om drygt två veckor åker jag hem med D och Ville igen. En vecka efter det är det den magiska vecka 7 som jag har helt fri och ledig till vad jag vill (familjen ska till Sälen och jag får följa med om jag vill, men hemma lockar ju alltid?). Så två veckor efter det är det en tatueringsmässa i Trollättan som min syster och jag ska på och veckan efter det fyller jag 20. Och då är vi redan inne i mars.

Utöver detta så har jag som sagt träningen, en hel vägg på pastoratet i Lugnås som ska målas och tankar som ska tänkas.

Jag kan inte se det på annat sätt än att tiden fram till mars kommer på att gå läskigt fort och jag undrar hur jag ska hinna med allt. Men, jag är fortfarande ung och jag tror stenhårt på ’jag kan om jag vill’, eller i alla fall ’försöka duger och med ambitioner kommer man långt’.

Så, nytt år, nya tag.

Ps. Frågar man Ville vad klockan är klockan 13:00 så säger han ’ett’. Men frågar man honom igen vad klockan är 16:40 är den ändå ’ett’. Inte undra på att han ibland tycker att vi har all tid i världen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.