Johanna Bredén, aupair

Lördags outfit – ett täcke

Vid 02:12-snåret låg jag och sov och drömde om att jag bloggade på VK . Jag sov hos min syster, och helt plötsligt kom hennes sambo in i rummet. ’Har du en röd Golf?’, frågade han. Jora, det var ju min, eller familjens, tyvärr.

Deras granne hade haft fest och skulle gå någonstans och jag antar att det gjorde någonting med bilen för den hade stått och larmat i 10 minuter, mitt i natten. Så jag gick upp och A (min systers karl) följde med så gick vi ut.

02:30 stod vi där ute och kopplade ur batteriet eftersom vi inte riktigt fick kläm på hur larmet fungerade. Jag i täcke och hans i shorts.

Så när vi skulle fara till Skövde på lördagen kom vi ut och skulle koppla in batteriet igen. Men nyckeln gick inte in i låset (!) av någon anledning och det var bara tur att bakluckan var öppen. Så jag kröp in och låste upp.

I alla fall, när vi hivade upp huven såg vi något som vi inte sett natten innan. Vem det nu var av R eller D som hade fyllt på olja så hade de glömt att sätta på oljelocket (vi har inte glömt incidenten med oljelocket i Mariestad va?). Tur i oturen så hade det inte läkt ut så mycket och det gick bra, bara att skruva på locket igen.

Men, om grannarna och festen inte hade gått förbí bilen, satt igång larmet och så så hade det kunnat sluta illa eftersom vi körde avkrokarns aviga avkroksväg till Skövde.

Anyway, allt gick ju bra och bilen är hel och den funkar och oljan är var och vi tog oss fram och åter. Sensmoralen i den här historien får väl bli att en del saker som kan verka vara en mindre skärseld faktiskt hjälper mer än de stjälper ibland. Men jag måste nog ta mig ett snack med oljeshejkarna i familjen, haha, locket på nästa gång, I say!

Ps. Jag vet fortfarande inte hur jag ska göra vecka 7, men jag antar att jag blir vis med tiden. Nu ska vi se skidskytte!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.