Johanna Bredén, aupair

Det finns en sol på varje himmel

Ni skulle ha varit min hjärna i morse när jag vaknade. Jag skulle egentligen upp klockan 08:00 men vaknade 07:00 och tittade upp. Blå himmel och morgonsol. Jag låg inte kvar i sängen länge.

Det är något med solen och våren och alla snoriga som barn (inklusive Ville) som gör att det känns som om livet börjar efter vintern. Som om någon smart människa drar bort en grå hinna och helt plötsligt blir allting kul.

Så idag har jag målat och D följde med till öppna förskolan och det var kul. 130% fokus på väggen med andra ord. Så när vi skulle hem gick jag ut lite före, lutade mig mot den sida av bilen som solen sken på och satte på mig mina solglasögon.

Jag hade kunnat ligga på en playa i medelhavet, eller i en hotellpool i turkiet eller på en uppblåsbar krokodil i en svensk insjö. Det var så härligt! Så hade jag haft läsida (det blåste ganska mycket idag) och suttit där ett tag idag hade jag säkert fått en fräken eller två.

Så jag njuter av solen, målar på och längtar tills helgen slutar i morgon någongång efter 15:00. Och jag hoppas förresten att alla jag känner, alla jag inte känner och alla andra får en trevlig helg och en rolig marknadshelg. Hade jag kunnat komma hem hade jag gjort det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.