Johanna Bredén, aupair

.. och festen fortsätter

Lördagnatt var en rolig natt. Jag och min syster och hennes jobabrkompisar for till Olstorp. En liten håla, som Storuman ungefär. Så fanns det ett område där som var ungefär som Trillen på Åselemarknaden. En större lada för dansband och bugg och en mindre för disco och fulla 18-åringar.

Grejen var den att det var väl 4-5 grader och med en snålblåst utan dess like. Men vi höll oss varma med öl och mycket dans, speciellt buggen där. Jag buggade som sjutton och det var längesen jag hade så kul en utekväll. Alla var trevliga och glada och ingen gnällde på kylan och det var inte så där överdrivet med folk heller.

Det var ganska kul också när var och varannan kände sig som en stjärna då de kom på att jag kom från norrland. Malå var det närmaste någon kom när de gissade och då är det ju ändå några mil hem.

Och mer kulturella evenemang. I fredags gick jag Kvarnstensmilen där och det var kul! Tog bara 2 timmar den här gången (kinnekulle tog 3 timmar) och jag hade faktiskt inte ont någonstans nästa dag. Så skrev jag i gästboken som låg i en liten turistshop efter vägen: ’16/5 2008, Blaiken/Västerbotten var här’. Jag lämnar spår efter mig, alla gånger!

Nu ska jag nog kvarta och ta tillfället i akt i morgon att försöka göra planer av mina mål.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.