Johanna Bredén, aupair

Sommartider hej hej

Den här helgen har varit så där varm och skön som den var för någon vecka sedan! Minst 20 grader, inte så många moln, ork och tid och lust och pengar till precis vad vi velat, hela tiden.

Jag har haft en intensiv helg med min syster som innebar Överby (köpcentrum i Trollhättan), solning, en milslång promenad och 10 km’s jogg idag och däremellan haft så kul vi inte vetat vilken lunga vi skulle andas med ungefär. Kul, kul, kul, KUL! Nu känns det nästan som om jag är på sommarkollo.

Jag är dessutom mycket solbränd nu, så här brun har jag aldrig blivit av ’svensk’ sol någongång i hela mitt liv och det är bara maj. Det gör det ännu bättre!

Har blivit premiärantastad av min första fästing också. Den hade valt ett väldigt strategiskt ställe att bita sig fast på, mitt bröst nämligen. Men jag plockade bort den och har varken borrelia eller TBE vad jag vet. Och så farligt var det heller inte. Älglopporna lät desto värre då faktiskt.

Men ja, livet leker verkligen och jag måste säga att just nu skulle det lika gärna få vara 3 månader kvar som 3 veckor innan jag ska fara hem. Jag har så kul att jag glömt hur man har tråkigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.