Johanna Bredén, aupair

Vi går mot mörkare tider

Midsommarhelgen passerade såsom den borde ha gjort. Bra sällskap, gott öl och ett strålande väder. Vi hade tillochmed en midsommarstång och det tillhör inte vanligheterna. Den bestod dock till den mesta delen av spännband, en cementborr och en bänk. Men vad är det de säger? Alla sätt är bra utom dom dåliga.

Jag har hunnit med att fiska också, fast det nappade inte. Det var ju lite typiskt men att fiska är ändå en såndär grej som är rolig oavsett resultatet. Om man får eller inte får är som sekundärt, nöjet är att sitta i en båt x antal timmar och hoppas att man kanske får något.

Nu idag, måndagen den 23:e juni så sitter jag hemma i soffan och regnet verkligen öser ner. Jag hade tänkt bära ved och gå en lång promenad men det tillåter inte vädret. Jag hade dessutom migrän på morgonskvisten så jag har en huvudvärk därefter så det är lite bra att det regnar ändå för jag hade ändå inte velat anstränga min ömma hjärna.

Så måste jag passa på att gratta alla som fyller år också, för visst är det många just idag? Jag känner fyra pers som har sina högtidsdagar och det händer aldrig annars på året.
Nu ska jag klura ut hur jag ska kunna hämta posten utan att få fuktskador, önska mig lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.