Johanna Bredén, aupair

Inte så bra faktiskt

Ja, älgjakten startade och jag var som ett barn dagen innan julafton natten före. Men hittills har det gått bra, vi har 3 av 4 vuxna kvar och sikte på en till. Eller det hade jag redan i måndags faktiskt. Mitt i allt så kommer det en tjur och en ko som går 30-40 meter framför mig. Men, de stod avigt till så jag avstod från att skjuta. Tänker aldrig i livet skjuta om jag inte är 100% säker på att det blir en bra träff. Så ja, det blev inget då. Men nu vet vi att den finns och i vilket område också så den ska vi nog hitta åt igen 🙂

Men, till det som inte är så bra. Jag har blivit katastrofsjuk. Katastrof får stå som prefix i sammanhanget då det inte är någon vanlig halvtimmesförkylning. Nej näsan rinner, halsen svider, huvudet vill emigrera och hela kroppen känns egentligen som ett enda stor hamninlopp. Så jag jagar inte idag, och i morgon är vi lediga. Hoppas dock på att friskna till såpass att jag kan vara med på fredag då och till helgen.

Men visst är det någonting med att sitta 07:36, vid en myr, lite frusen och se när solen går upp samtidigt som ett hundskall ekar långt borta någonstans? Jag gillar’t i alla fall. Vädligt mycket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.