Johanna Bredén, aupair

Ännu nämare skjuter ännu mindre

No! Älgjakten i lördags. Hunden skäller och närmar sig passet och hjärtat klappar och jag blir som en 5-åring. Men där tog lyckan slut, jag hinner se älgrumpan genom riset och lite av bogen men sedan så viker den åt höger. Tänk om den hade gått vänster precis farmför mig istället? Då hade den varit död vid det här laget, jag lovar.

Det är liksom bara det att jag nu sett 3 älgar i år och såvitt jag vet så lever de fortfarande. Jag vill inte påstå att jag är skjugalen men jag går ju inte upp klockan 05:00, går i 30 min i full mundering och sitter där i 6½ timmar för att titta på djuren. Faktiskt.

Annars så jobb söks för fullt. Ett jobb per dag ska jag söka i början med i tisdags. Fast på helgerna är man ju ledig. Så jag har sökt 4 jobb. I veckan ska jag söka 5 till och skriva in mig på arbetsförmedlingen. Jag behöver alltså en plan, och absolut ett jobb. Men jag kommer ju att få ett, det är spiksäkert. Jag kan så jäkla mycket och har jobbat med så olika saker och är skitbra på att skriva personliga brev och jag är trevlig och luktar gott så det kommer ju, frågan är bara när.

Jag steg dessutom upp 07:00 idag. Bara det är en prestation i sig faktiskt, men det ska jag fortsätta med. Så började jag läsa en bok av någon Harrolds igår, kan han ha hetat Robert? Den var good shit, sånt gillar vi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.