Johanna Bredén, aupair

Vinter?

Det har visst snöat i stora delar av länet, mer eller mindre. För min del så gör de ingenting alls, den försvinner ändå så. Men visst är det något speciellt med den första snön? Jag blir alltid skitglad, helt utan anledning. Mest bara för att. Men appropå vintern, det funderas på om den inte blir sen i år. Hararna har nämligen inte bytt om till vinterskrud än, och de borde de har gjort säger säkra källor. Och naturen vet väl bäst när den vill börja få oss att sätta på vinterdäck? Ja vi får se.

Dagen har ägnats åt kötthantering. Fyra timmar och 18,5 kg kött senare är både jag och mamma vegetarianer i i alla fall en trekvart framöver. Vad jag är less på benkött dessutom. Och ryggmärgen, uäh. Jag tål det mesta, älgarnas maginnehåll, deras tungor, knäskålar och whatever. Men när jag ser ryggmärgen så vänder sig hela magen på mig. Den är bara ful egentligen. Havvaligen.

Nu ska jag dock arrangera om mina ägodelar och förflytta mig till min bror tills imorgon. Vi ska se film och spel Guitar Hero med/på projektorn och ha oss. Det blir top notch good shit (superbra).

Angående Jobbsökarna där ja. Jag måste ju som sagt vänta tills någon annan får ett jobb, och då är vi ändå tre reserver som de ska välja från. Så det blir intressant att se när jag får komma igång. Dock med skräckblandad förtjusning. Kan väl inte påstå att kortet på mig som kommer att vara mitt ansikte utåt när jag bloggar är det som framhäver mina bästa sidor allra mest. Jag tror att jag just precis är påväg att prata faktiskt. Ja, ni får väl kanske se.

Trevlig helg på er, herrå!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.