Min blogg om allt möjligt

Min Nya billiga Gorenje-spis

Igår så kom äntligen min nya Gorenje-spis som jag fick billigt via annons i tidningen. Visst är den snygg. Det var en person som tydligen köpt helt fel spis till sitt kök. Så jag passade på, fick den lite billigare än annonserat pris!

 

Glaskeramisk spis i modern rostfri premiumdesign, med finger touch-display och 400 volts spänning.

Den rostfria spisen har en modern och elegant design med infällbara vred och finger touch-display. Glaskeramikhällen har fyra Hi-Light-zoner som ger en effektiv och samtidigt energisnål uppvärmning, , och hällen visar med restvärmeindikatorn om någon av zonerna fortfarande är varm efter användning.

Den rymliga ugnen har många tillagningsfunktioner att välja på, med vilka du på bästa sätt kan anpassa tillagningen efter vilken mat du ska laga – och alltid få perfekt resultat! Ugnen har bland annat varmluft och luftcirkulation, även i olika kombinationer, samt många olika grillfunktioner. Dessutom har ugnen en stektermometer med vilken du kan få rätt temperatur, till exempel i steken, utan att du behöver passa maten.

Ugnen har en EcoClean-emalj som reflekterar värme istället för att absorbera den. Värmen sprids jämnt i hela ugnen och ger fantastiska resultat när du bakar, och samtidigt spar det energi. Dessutom fastnar inte fett och smuts lika lätt.

När du väl behöver rengöra ugnen använder du den smarta Aqua Clean-funktionen som rengör ugnen skonsamt och smidigt med hjälp av ånga.

 
gorenje-spis-billigt-tretti_se

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.