Att riva är kul!

Guten morgen folket! Är på strålande humör idag, solen skiner och trots att det är svinkallt så fryser jag inte, kan vara för att jag har långkalsonger och tjocksockar på mig. Första gången för den här säsongen, känns bra.

Igår rev vi ner en vägg, tänk att man kan bli så lycklig av att förstöra saker, kommer att leva på det i flera dagar. Det blev skitbra dessutom, har alltid tyckt att det är finare med lite mer öppen planlösning. Nu börjar vi äntligen närma oss slutfasen, tapetsering.

På tal om att öppna upp, igår kom det en storrackarns skogsmaskin och tog ut lite träd på "våran gård". Det är egentligen inte våran gård men det finns en plätt vid sidan av tomten som ägs av vår granne och han var snäll nog att låta oss ta ut lite träd där. Det blev kalasbra och nu ser det mycket trevligare ut. Han fick en påse bullar som tack, kanske lite snålt kan man tycka, men det blev så snabbt inpå så vi hann inte komma på nått bättre.

Fy vad det ringer på idag, har redan pratat med över 50 pers, trots att jag bara har jobbat i en timme. Snacka om effektivitet, det är ju nästan ett samtal i minuten. Deru!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.