Tidsinställt

Tänkte att jag skulle testa tidsinställningen här på vks blogg. Jag ska ju, om ni inte redan hört det, flytta imorgon och kommer då inte ha möjlighet att blogga. Tänkte prova iförhand nu och se om det funkar och såfall lägga upp lite inlägg som kommer ut imorgon.

Jag är av någon anledning sjukt sugen på att se Gremlings. Vet ej varför, kom bara att tänka på det imorse… kanske såg jag ut som ett monster.

Packade ju som sagt alla våra filmer igår. Hade inte för mitt liv kunnat tro att vi under de 3 åren vi varit tillsammans lyckats samla på oss så mycket film och serier. Det är som att vi inte gör annat än sitter och glor på burken. Men vi har ju det gemensamt att vi gärna vill se lite på TV innan vi ska sova. Vi hade 9 olika serier… och inte bara en säsong av varje heller. Ja, som sagt, jag visste inte att vi hade så mycket film. Undrar hur det ska bli nu när vi flyttar. Robert har tänkt att vi ska ta in 50 tums TVn in i sovrummet. Var sjutton vi ska sätta den vet jag inte. Vi har ju garderober hela väggen i sovrummet. Ja, eventuellt att jag kan få honom på andra tankar och he (världens bästa ord) in Tvn i "kontoret".

Sätter in en bild också när jag lix håller på med bildtemat (se tidigare inlägg).

Ännu en super duper gammal bild. Men rätt schyssta glajjor hade jag på mig iallafall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.