Tidigt tillträde

Kom hem igår och började genast packa och sjåa. När alla flyttkartonger var fulla började jag fundera vad vi skulle göra sedan. Inte mycket att göra, och jag som tagit ledig hela fredag för flytt. Jag hade ursprungligen tänkt att vi skulle på banken under förmiddagen för att sedan ha hela fredagen tillgänglig för flytt men då hade inte säljaren möjlighet att träffas på morgonen. Så först kl 14.00 ska vi på banken.

Hursomhelst, jag blev helt enkelt less på vänta och ringde då till säljaren under torsdagskvällen för att höra om vi inte möjligen kanske kunde få nyckeln en dag tidigare. OCH DET FICK VI!
Så vi var där under tordagskvällen och fantiserat om diverse. Jag vet inte hur många gånger jag har varit där nu… säkerligen 5 gånger iallafall och det ser olika ut varendaste gång. Det är mycket större än jag kommer ihåg att det var.
Lite saker som vi måste göra är att byta golv i köket, men där kanske vi har ett golv i vårt nuvarande hem som vi kanske kan köpa av Roger.. ja vi får se.
Sedan ska ju toan göras om, det är prio 1.
Sedan skulle det vara kul att tapetsera om hallen iallfall… det har suttit några lampor på väggen så det är stora hål mitt på väggen, men det är ingen panik…

Jag har bestämt att vi ska flytta rum för rum, våning för våning.
Jag har tänkt ta alla kläder under fredagen samt hela sovrummet ska flyttas, men det är inte så hemskt mycket. Har tänkt att vi ska få upp sänglamporna den här gången också. Vi har ju inte kunnat ha några sänglampor där vi bor nu eftersom vi inte har tillräckligt med eluttag och eftersom vi är sämst på ta oss för att köpa såna där tillsatser (tappade helt ordet vill jag tro, men jag vet inte vad det heter).

Nu börjar det kännas på riktigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.