Badrumspanik

Måste börja riva badrummet snart, det känns inte bra att duscha när man vet att man har en vattenskada som bara växer för varje gång. Det jobbiga är att när motorsågen går in i väggen så är vi helt utan dusch. Och med tanke på hur mycket Robert jobbar och hur sjukt kass jag är på hela byggnadsgrejen (trots bra gener) så känns det som att det kommer ta ett rätt bra tag att få det klart. Sedan kan vi ju inte göra hela mattläggningsgrejen och sådant själv eftersom vi vill ju gärna att försäkringen ska gälla och då måste vi planera tillsammans med mattläggarn hur vi ska göra. Ja, det är mycket att tänka på helt enkelt! 

I övrigt, bortsett från badrummet så älskar jag vårt hus fortfarande. Det är underbart att vakna i lagom värme, att ha en tvättstuga där du bara kan stänga dörren om det skulle komma någon och hälsa på. I vårt gamla hus gick man ju igenom kaoset för att ta sig till toaletten. Ja, det slipper vi nu.

Känner att jag vill städa ut gamhuset så fort som möjligt för att slippa en massa andra saker. Hoppas att det kommer lätta upp saker och ting.

Förresten så har vi ångrat vad vi ska ha för badrumsmöbel.. Vi har tidigare sagt att vi ska ha en vit badrumsmöbel, Lugano, från Skånska byggvaror. Nu verkar det inte bli så… både jag och Robert har ångrat oss och det verkar bli Ikea som får stå för möbeln. Och vit blir den inte, den blir mörkgrå.

Nej, ingen bild från mig idag, Helen får stå för dem tror jag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.