Saker som krälar.

Jag har en viss fascination av djur som krälar eller är fjälliga. Kanske inte alla kräldjur men ödlor, ormar och grodor tycker jag är fina. Vet inte varför, tycker bara de ser fräsiga ut. Skulle aldrig kunna ha ett sånt husdjur, mest pga Richard, men det är trevligt att springa på en groda eller en ödla emellanåt.

Jag hittade en bild från utlandet, jag fångade en liten ödla som hade sprungit in i min väska på stranden. Eftersom jag naturligtvis ville fota den så bad jag pappa hålla i den så jag fick händerna fria. Tycker det är en trevlig bild, den blir nog ganska otydlig när den är så förminskad men orginalet är hur tydligt som helst.

Visst är den FIN?! Min pappa har ganska stora händer men ödlan var verkligen minimini.

Vi släppte den efter fotograferingen förstås.

Vi brukar hitta massor med skojjiga djur när vi är utomlands, min pappa och jag. Vi fångar alltid krabbor och fiskar och groddor och ödlor och massor av annat, en gång fiskade vi fram en bläckfisk, men vi hann aldrig fånga den, kanske lika bra.
Här är en krabba som vi plockat, Den var ganska livlös så vi kunde inte riktigt bestämma oss för om den levde eller om den var död, men den fick vara med på bild iaf.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.