Stureplan.

Jag sitter rätt mycket på internet under dagarna som ni kanske förstått redan. Idag satt jag för första gången och kikade på vimmelbilder från Stureplan. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, kan ju inte säga annat än att jag verkligen verkligen inte skulle passa in där, inte ens om jag piffade upp mig till tänderna och bar omkring på ett glas rött. Det är inte min scen helt enkelt. Däremot blev jag glatt överraskad då jag såg denna bild.

Så himla snällt av den där farbrorn att hålla lite koll på ungdomarna så allt går rätt till, visste inte att "Föräldrar på stan" numera bar skinnjackor, men det är väl för att de ska vara lite mindre uppenbara kanske. Han ser ju inte alls äcklig och slemmig ut.

Skämt och sido. Visste ni att det där är Johan Lindeberg, alltså JL designern, den världskända. Ja, just han.

Om jag såg honom på krogen skulle jag förmodligen undra försiktigt för mig själv vem det är som är så full att dennes pappa eller eventuellt morfar/farfar måste komma för att hämta. Men på stureplan passar han tydligen in.

Tjejerna ser förövrigt lite vilsna och vääääldigt hungriga ut, det är väl mode det med antar jag… Men man behöver inte gilla det för det..

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.