Inredning, men bara lite.

Vi var i stan och shoppade lite grejjer till huset igår, vi är ju fortfarande inte riktigt klara i vardagsrummet, det är eko där inne så vi måste få till en lite mer hemtrevlig känsla.

Vi köpte typ de värsta gardinerna vi kunde hitta. Vid första anblicken sa jag direkt NEJ men de liksom växte sig fast i hjärnan så jag var tvungen att köpa dem till slut. Så här ser de ut.

Bära eller brista, de var billiga iaf så man har ju råd att byta som det går åt fanders. Gardinerna är köpta på Åhlens.

Sen köpte vi även ett soffbord, vi har ju sökt i all evighet utan att hitta något som vi tyckte skulle passa. Vi fick sänka vår standard lite och valde till slut ett bord från EM som säkert blir bra.

Dessutom fanns de hemma i lager så vi högg ett direkt. Skönt att slippa vänta en månad på leverans.

Vi var först på Mio och kikade efter bord men de hade bara de vanliga svindyra borden och det ville vi inte ha, dessutom hade de nog dem sämsta mellandagsrean någonsin, verkligen sämst. Fattar inte ens varför de kallar det rea. Men men, vi kom därifrån med två hyllor iaf.

Ska också upp i vardagsrummet.

Sen köpte vi några billiga kuddar på Jysk.

Det var allt jag shoppade igår. Imorgon är en ny dag, då ska jag shoppa lite till. Frågan är bara vad, planen är att hitta några fina skor men det verkar vara omöjligt. Vi få la se.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.