Eld

Usch vad det var kallt ute idag. Tror jag håller mig inne! Håller på att tvätta. Tvättstugan är ett enda stort kaos. Är nog på tiden att jag tar tag i det där.. igen.
Eldar gör jag också, eldar upp panelen som varit i bastun. Brinnar som fan och luktar i hela huset göre. Det luktar väldigt gott, bastu.
Igår var storebror och papps här och rev våra badrum. Det gick av bara farten. Några mindre trevliga överraskningar upptäcktes men framförallt så känns huset ganska välbyggt. Vi måste nu hit med en rörmokare och elektriker innan vi kan fortsätta… Främst en rörkrökare behöver vi.

Det känns helt overkligt att vi faktist har börjat. Det var ruskigt roligt att riva. Eftersom jag är helt okunnig fick jag gå runt med kobenet och göra sånt som inte kräver någon finess. 

Nä, om man skulle hänga upp och slänga in en ny tvätt?

En kommentar

  1. Helena

    Hej Helen, GRATTIS PÅ 25-årsdagen! Jag läste just om din shoppingönskar på PartyLite-visningen du skulle till i november. köpte du allt du ville ha? Visst är det underbara produkter? Man vill ju ha allt 🙂

    Så jag tänkte fråga DIG om du är intresserad av att själv sälja PartyLite-produkter, och tjäna på det 🙂 Självklart shoppar du dina egna varor mycket billigare, minst 40% rabatt 🙂 Jag började som PL-säljare för 5 år sedan, drömjobbet har gjort att jag kan resa och shoppa det jag vill, tack vare inkomsten från försäljningen.
    SJÄLVKLART INGA STARTKOSTNADER! Kontakta mig gärna! mvh Helena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.