Montag

Helgen har varit sådär lagom produktiv. Fredagen tillbringades som planerat hemma hos Helen och Rc. Dem bjöd på en riktig kalasgrillmiddag och det var ruskigt trevligt, vi var hela 8 personer där.

Lördagen var väldigt aktiv, vaknade tidigt och for till återvinningen med lite pappskrot, sedan tvättade jag bilen medan Robert rev väggen… Sedan var morfar och hälsade på och inspekterade nytoan…. Sedan drog vi till Ljusträsk och stugan. Bjöd in och själva på grillmiddag sedan for vi hem och somnade på soffan.

Söndagen var riktigt slapp, vi tog en ordentlig sovmorgon för att sedan fara och hämta släpen som vi lastade med byggskrot. Direkt efter det drog vi till Umeå för storhandling.
Vi höll på att bli påkörda 2 gånger på OBSparkeringen. Först var det en bil (idiot 1) som höll på backa på oss framtill, sedan börjar en annan bil (idiot 2) backa då vi stod rakt bakom och väntade på att idiot nr 1 skulle flytta sig. Hur kan man börja backa utan att ens se sig för först. Vi var inte ens i döda vinkeln, vi var liksom helt rakt bak bara. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.