Låååååånghelg

Har varit en lång helg på alla sätt och vis. Har gjort grejer varendaste dag. Inledde ledigheten med en trevlig middag hos Roberts brors familj. Det bjöds på grillat, alltid gott!

Fredagen var vi först i stan och köpte oss en ny grill samt lite annat smått och gott. Grillen invigdes på fredagafton i gott sällskap. Vi har som tradition att grilla fredagar med lite folk, alltid en trevlig start på helgen. Äta ska man ju göra ändå liksom. Kvällen spårade dock ur och det blev som någon typ av fest hemma hos oss och dem sista for hem ca 02.30.

Lördagen började tidigt, redan kl 7 var jag uppe. Jag och Helen hade bestämt att vi skulle åka mot stugan kl 8 och så fick det bli, oavsett hur lite sömn man hade fått natten innan.
Som vanligt var det bättre än bäst att vara i stugan. Som körsbäret på toppen så vare dessutom toksol och jätte varmt, så middagen (helgrillad oxfilé) förtärdes på altanen.

Söndagen började inte speciellt tidigare tack och lov! Robert krattade gården, jag städade en stund på dagen för att sedan få finbesök av 2 goda gamla vänner på kvällen. Mycket trevligt.

Måndagen var stilla lugn. Jag var ute på (s)kattjakt, Rolf har ju varit borta i över en vecka. Precis då jag hade gett upp hoppet så hör jag hur han jamar uppe på garagetaket. Ja, då stod han där som lejonkungen på klippan ungefär. Haha! Resten av dagen tillbringades i soffan typ. Lite vila måste man ju få när man varit ledig i fyra dar. Vi har börjat se Entourage. Mycket underhållande serie, framförallt hemskt lättsam, det gör inte så mycket om man råkar missa ett avsnitt eller tre. Grillade även igår, så jag har ätit grillat i 5 dagar på raken. Hur gott som helst!

Och idag har jag bakat på morgonen och sitter nu på Telec. Imorgon ska jag träffa min vän Marika och vips så har vi typ helg igen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.