Gnirräk

Jag blir så arg, arg arg!

Av misstag så råkade vi köpe en bok av en säljare. Vi skulle få en bok och sedan skulle vi göra som vi ville om vi ville ha fler böcker eller inte. Vi har nu fått tre böcker, a 895 kr och är INTE sugna på fler böcker (då dem är helt jävla värdelösa). Så jag ringde nu till dem på BERTMARKS förlag och sa att jag inte ville ha boken nästa år. Kvinnan i kundtjänsten var sjukt otrevlig! Jag fick höra att det skulle kosta oss 25% av 895 kr.

Jag blir så arg då folk är så otrevliga i telefon, speciellt då du jobbar på en kundtjänst då ska du bannemig kunna vara trevlig, det är ditt jobb! Jag var trevlig när jag ringde, det var först efteråt jag blev negativ med lite eld och lågor. Nu har jag fått det sagt. Det är inte jätte jobbigt att vara trevlig i telefon, speciellt inte när du har sådana trevliga människor som mig själv som ringer. Lär dig telefonvett, människa.

En kommentar

  1. Johanna

    Vi fastnade också i den där skiten. Men det fina är att man får säga upp skiten kostnadsfritt om man börjar plugga eller blir arbetslös. Så ring på & mytta 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.