Sämst?

Gårdagen var väldans lugn.. Jag gjorde den vanliga städningen, skurade och hela baletten. Resten av dagen satt jag typ i soffan. Gick på en liten promenad och sökte min lilla kisse som nu varit borta i en vecka (igen). Hittade honom tyvärr inte.

Vi fick lite i besök också i form av pc och rc. Jag bjöd på bulltårta (bulldegsbotten+ vaniljkräm+jordgubbar+grädde+glasyr). Vi kom in på det här med att betala skatt osvosv för att sedan komma in på deklarationen. Jag kan ärligt säga att jag helt hade glömt bort det. Heelt och hållet. Så paniken utbröt, började leta efter papper och allt helvittes men utan framgång. Tur man har bankID så det gick ju bra iallafall. Men det är så typiskt mig.

Jag är helt sjukligt trött idag. Lördagen var rätt lång, man ska inte vakna kl 7 på morgonen för att sedan vara igång med bullbak och åka bort på middag och vara social för att sedan komma hem kl 4 (!!!!) på morgonen. Eller egentligen så är det kanske det man ska, speciellt i min ålder, blott (snart) 23 år gammal.

Känner att det blev många parenteser i det här inlägget (men det bjuder jag på).

Hej

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.