allt och inget.. och lite till… mm…

Sitter och ser på Emil i Lönneberga, himla bra program måste jag säga. Vad hände med barnprogrammen egentligen, jag menar inte att låta gammal eller förståndig, men det var verkligen bättre förr när det gäller den biten…

Hursom, det var inte därför jag skulle skriva, jag tänkte att jag skulle kika in och säga hej.
Jag har bara en liten kurs i vetenskaplig metod kvar sen har jag sommarlov, i fredags hade vi examination i funktionsanalys och massage, det var en upplevelse i sig. Jag tror inte jag har varit så nervös nånsin förut, jag skakade som ett asplöv och fick verkligen anstränga mig för att inte darra på rösten. Ser ju inte så snyggt ut med vibrationer på underläppen när man ska verka proffsig, men som tur var så gick det vägen, det var tillochmed lite roligt.. Vi hade även en skriftlig tenta som jag ännu inte fått svar på, men det känns som även den är kirrad.

Lyckan var total i klassen efter att tentan var gjord, det blev festligheter som höll på sent in på småtimmarna, grillat och kamper i kubb, några öl och en halvt bruten näsa, det var en lyckad kväll helt enkelt.

I helgen ska jag på Yran, jag ska erkänna att jag aldrig varit på yran tidigare så det ska nog bli trevligt tror jag, middag med mina tjejjor och kanske lite vin, vi håller tummarna för bra väder.

På tal om bra väder så var de verkligen toppenväder i helgen, speciellt igår, jag lyckades bränna mig lite, men det är ju ingen ovanlighet, man kan ju fråga sig när jag ska lära mig av mina misstag, svaret är neverever. Dessutom ser jag att några välbekanta små fräknar har börjat dyka upp i mitt fejs, de är lite jobbigt att andra blir bruna och fräscha så fort solen tittar fram och jag får en massa fräknar och sen händer inget mer. Tråkigt.

Jag längtar till sommaren, även om det har varit några riktigt fina dagar så känner jag inte att det är sommar riktigt än. Men snart, tålamod. 

Jag slutar skolan nästa vecka på tisdag, sen ska jag jobba hela sommaren tror jag. Flygarhelgen kommer vi att fara till fjällen och fiska, det blir skoj, jag har varit lite väl kaxig mot grabbarna eftersom jag spöade dem sist vi var upp, vi får hoppas att det går vägen denna gången också. Oj vad jag maler på, bra gjort av dig att hänga med såhär långt. 

Jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder men jag inser nu att det bara kommer att bli randombilder utan någon som helst koppling till inlägget, men det spelar väl kanske ingen roll..

Såg förresten Stinas inlägg tidigare, jag har världens bästa syster, söt som en sockerärta är hon och brutalt ärlig, jag gillart.

Ha en bra kväll/vecka/helg. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.