Ledighet

Röd dag = Ledig dag? Nja, har varit förbi på jobbet en vända för att fixa och ordna med lite papper innan utbildningen jag ska hålla imorgon. Skulle egentligen varit gjort redan igår men man glömmer så lätt i min ålder. Det tog bara en 15-20 minuter att ordna och vi var lix i Bygde och jag var en aning tråkad.

Har inte gjort ett piss annars idag. Skulle egentligen tvätta fönsterna, och det är ju inte försent än, men jag tror jag skjuter på det ännu några dagar… till slut kanske jag slipper. Jag kan verkligen inte tvätta fönster så jag kan inte lova att dem skulle bli mycket renare.

Imorgon är det jobb igen, 8-14. Känns helt ok då man vet att det vankas långhelg efter. Är bortbjudna på middag imorgon också, inte att förglömma. Måste även komma ihåg att fara förbi hos syrrans katter imorgon och se över mat och vattenskålar… och mysa en skvätt. 

Ja, så ser det väl ut. Ikväll vet jag inte vad som händer heller. Jag var så sjukligt uttråkad igårkväll. R satt och rita nå jobbrelaterade grejer på dattan medan jag vankade av och an och försökte hitta någonting att göra. Tillslut kopplade jag in tv och glodde. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.