Match

Har kommit hem från Bygdeå nu. Det gick bra att lämna släpen. Fick hjälp av Helen att ställa den till rätta efter att hon blivit less på att se på medan jag backade och tog om, backade och tog om osv. Då hakade hon bara lös och styrde den på plats. Det gick lite fortare.

Matchen gick väl sådär. Dem storspelade men tyvärr förlorade dem med 2 mål. Har hunnit hem och tvättat bilen, tankat bilen och kollat luften i däcken. Fort vare gjort. Håller nu på med tvättstugan. Jisses vilket jobb. Egentligen äre inte så mycket smutstvätt, men det är oändligt mycket som ska vikas och plockas in i garderoberna. Det är ju det som är så himla tråkigt. Jag ska även försöka städa upp lite här hemma. Eventuellt att jag får finbesök av päronen i eftermiddag. Hoppas det iallafall.

R är och jobbar, huvva för det. Idag när det är så himlarns fint väder också. Jag har öppnat upp 2 balkongdörrar, 1 fönster samt ytterdörren och hoppas att huset svalnar av litet iallafall. Ikväll ska vi på kalas i Rfors. La familia har ju inte träffats i helgen som vi annars alltid brukar göra, får träffas ikväll istället. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.