Söndag?

Helgen har varit bra, men ovanligt kort känns det som trots att det är en hel dag ikvar.
Har hunnit träffa lite folk som man sällan får chansen att träffa vilket alltid är roligt. Men annars då? Har inte hunnit med någonting här hemma. Jag som tänkt putsa fönster och hela baletten, men det tror jag aldrig kommer bli av. Det är egentligen bästa vädret för det idag, halvsol och uppehåll. Men idag ska jag på match i Bygde. Ska bli kul och dessutom skönt att vara ute när det är sådanthärnt väder. 

Igår hade vi 2 kids här, vi bakade bullar, spelade fotboll, klättrade i klätterställning, fikade och såg på en film samt spelade farming simulator. Hann med mycket på den korta tiden dem var här!

Imorgon är det arbete igen. Men det blir ju som bara en kortvecka eftersom vi är lediga idag så det ska nog gå bra. Jag toklängtar till semestern och hoppas verkligen på bra väder. Det är inte många veckor kvar nu. Har vi vecka 22 nu… 23? Ja nåväl, jag går på semester v 27 så det är ju bara typ en månad kvar. En månad går väldans fort, på gott och ont med tanke på att man har 4 veckors semester.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.