Fullspäckad dag idag.

Har hunnit beställa kläder, jobba x2, varit på vc för omläggning, letat efter Roffe, lagat och ätit mat, varit hos Erika för omläggning 2, putsat fönster, städat toan litet, pratat med mamma 25 minuter… Känner mig helt slut. Det är jobbigt att flänga runt. Vill bara gå och lägga mig, men jag blir så trött av att sova för mycket så jag ska försöka hålla mig vaken till iallafall 9-halv 10.  

Jag har som sagt beställt kläder nu, 4 klänningar, 3 leggings, 1 bolero, 3 kalsongpar (R), T-shirt (R), linne (R). Ja, allt detta för 1300 kr. Känns väldigt bra. Nu hoppas jag bara att jag kan ha allting samt att paketet hinner komma innan midsommar. Jag har inte en chans att hinna in till stan för att shoppa så det är lika bra att ta det över internet. Sedan hoppas jag även att R tar på sig linnet när han är ute i solen så han inte får en gubbränna/bonnbränna, om jag så ska muta honom så han använder det! 

Imorgon är det jobb igen, äntligen en vanlig dag utan vc besök och annat tjaffs. Har dock utbildning imorgon, men det ska bara bli roligt. 

Onsdag däremot blir speciell eftersom jag ska kastrera Pärra på morgonen. Hoppas jag hinner i tid till jobbet ändå, men det är tveksamt. Jag vet inte hur dem gör nuförtidn om dem ger det spruta så dem vaknar upp också eller hur dem brukar göra. Ja, den som lever får se. 

Se så liten och söt, han börjar vara bra mycket större nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.