Kastrering

Ja, idag vare kastreringen på schemat…. för Pärsson. Var till veterinären imorse innan 10 och gjorde bort det. Sedan skulle han övervakas medan han var sövd, så jag blev rätt sen till jobbet, kom kl 13 istället för 11. 

Har suttit i utbildning hela dagen idag, roligt roligt. Imorgon är dock dagen precis som vanligt. Har inga utbildningar (eller ev en genomgång) och inga möten eller någonting annat än bara vanligt jobb, morgon och dag. Jag har varit lite ur fokus i veckan. Det är så mycket som ska göras och hinnas med innan semestern… Men nu tror jag att jag har fått kläm om allting och hoppas att planeringen håller!!! Tänker verkligen vara ledig på semestern, så det så. Att jobba hemma är inte samma sak. 

Nästa vecka är det visst midsommar, känns som att sommaren bara rusar förbi en. Den har knappt börjat än, men det känns som att våren helt har passerat utan att man ens reflekterat över det. Det enda som är dåligt nu med sommaren, det är att det är så ljust ute hela tiden. Man får ju aldrig tända ljus eller elda i öppenspisen. Men sommarn klår ändå vintern med hästlängder! 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.