Paniken

Jag har ännu inte fått något mail som säger att dem har skickat min beställning av kläder. Jag vill ha dem innan midsommar, annars får jag gå i trasor.

Igår var jag till Umeåstad och shoppade mat. Hatar att fara in till stan själv, speciellt då jag vet att det är vägarbeten och sådant efter vägen. Dem hade dessutom dirigerat om trafiken så jag var halvt skräckslagen då jag kom fram på maxi, hur sjutton skulle jag ta mig hem, tänkte jag. Men det gick bra, har handlat maten som ska vara till midsommar så då slipper man tänka på det framöver. Ska bara pussla ihop så det blir någonting utav det, ska göra lite sillsallad och gubbröra och lite sådant. GOTT!!

Innan midsommar måste jag även hinna ringa och kolla med taxi, om det eventuellt går att lösa på något sätt. R och övriga har tänkt att vi ska cykla ca 1 mil. Jag kände väl kanske inte för det. Komma till gallejet och vara svettig och äcklig, för att inte tänka på sedan när man ska hem sent som sjutton på natten. Näe, nog känns taxi som ett bättre alternativ. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.