Förberedelser, förberedelser

Snart är det midsommar och jag taggar sönder. Trevligt folk, god mat och en välplanerad kväll. Kan inte bli mycket bättre. Synd bara att man inte kan vara på två ställen samtidigt, hade gärna varit i Ljusis med familjen också, men vi ska dit på lördagen så man får behålla kakan lite även fast man ätit upp den.

Taxin är bokad, rekomenderar er som ska ha taxi i Rforsområdet att ringa omgående, vi är ute några dagar i förväg och vi var verkligen inte först som bokade! Så ring nu vettja!

Maten är inhandlad, ska bara sättas ihop till sillsallader etc. Smaskens. 

Det enda som egentligen saknas är en madrass till dem som ska övernatta samt paketet som jag beställt och inte fått ännu. Har ringt och frågat och eftersom jag bor i norra Sverige så kommer jag troligen inte få paketet förrn nästa vecka. Det är straffet för att bo i Norrland. (Tji fick jag för att vara klantskalle och inte ta expressleverans.) Så dagens uppdrag är att leta kläder så jag slipper gå naken /i trasor på midsommarafton. Kan redan nu säga att jag har fan ingenting att ha på mig. Ska förbi i Rfors och kolla om dem har någonting för mig där, men det brukar vara ganska dött lopp kan jag säga. Ska även fara förbi systemet och inhandla alkoholhaltiga drycker. Det ska vara bubbel på midsommar!

Ha en trevlig dag! 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.