Gårkväll

Umgicks med La familia igår. Det är alltid lika trevligt, blir bara trevligare och trevligare till och med. Vi fick en dunderkalastacomiddag. Sedan spelade vi kubb, där vi tjejer vann. Vi var oerhört duktiga. Det firades med kaka, chokladtårta och kaffe. 

Ikväll ska jag till H för att blondera håret igen. Får se vilken nyans det intar den här gången, jag är egentligen riktigt riktigt nöjd sedan sist vi färgade, fick en lite ljusare och somrigare nyans än den bruna jag hade tidigare. Väldigt fint att fläta när man har lite skiftningar i håret. På tisdag ska jag till frissan och klippa kalufsen. Jag tror aldrig jag har haft så långt hår som jag har nu, känns sådär att behöva klippa det. Men det börjar ju fort bli ganska torrt och slitet när man blonderar så det är lika bra att klippa bort det ruttna direkt så det kan fortsätta växa. Ska spara långt hår har jag tänkt. Riktigt långt. 
Det borde inte vara så svårt med tanke på att mitt hår växer som ogräs. Tänker sedan, när jag har riktigt långt hår, permanenta det. Har aldrigt gjort det någonsin och jag vill gärna testa. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.