Framtidsplaner

Såhär ser planeringen ut framöver: 

1) Renovera förrådet och göra om det till gästrum. Ska börja redan ikväll med att rensa ur och slänga bort skrot och garderober. Sedan ska taket målas, tapeter bytas och till sist ska det läggas in nytt och fint golv. Kommer enbart sätta upp gamla tapeter som blivit över sedan tapetseringen i vardagsrummet. Lite tråkigt att ha samma, men vad ska det spela för roll. Behöver bara köpa en rulle tapet till, så räcker det till hela rummet. Målarfärg till taket har vi redan hemma, behöver dock köpa en liten hink färg att måla på väggarna innan tapetsering eftersom tapeten bakom troligen kommer lysa igenom annars. Golvet har vi också sedan tidigare så det blir väldigt mycket budgetrenovering. Ska nog plocka igen min gamla säng som står hemma hos mamma och pappa och ställa in där. Kommer bli hur rackarns bra som helst i slutändan. Förhoppningsvis hinner vi göra klart hela rummet redan i veckan, optimistjolle?

2) Renovera sovrummet, blir ganska likadan "renovering". Ska måla och spika upp taket lite. Sedan ska det in nytt och fint golv som vi köpte tidigare i sommar, ruskigt snyggt. R ska även bygga en konsol som kommer agera småförvaring (och även rymma lite ljus). Sedan ska det tapetseras, förmodligen i någon toksnygg och fräsig brun-mönstrad tapet. 

Bara att hugga i och sätta igång direkt. Jag vill ha det klart innan jag fyller år. Har ju rätt gott om tid ändå… eller?

 

En kommentar

  1. Vendela

    Hejsan!

    Vad fint att ni har planerat på att ändra om hemma. Det skulle vara väldigt fint att följa processen och kanske se före- och efterbilder.

    Jag jobbar för ett byggforum där man kan visa sina byggprojekt, få feedback under processen och inspirera andra. Om ni är intresserade skulle jag även kunna locka med en morot. Har ni frågor eller är redo att visa projektet kan ni kontakta mig!

    /Vendela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.