Söndagmorgon

 Hjälp, helgen är nästan över redan. Fredagen swischade förbi, R var borta på galej och jag satt och såg The blind side (igen). Tror jag tog något nytt rekord för flänn, satt och grina mest hela filmen. Den blir bara bättre och bättre varje gång man ser den. 

Igår var vi i Skelet och kollade tapeter. Det gick först rätt dåligt då typ allt vi ville ha var beställningsvara. Men till slut bestämde vi oss, och vi bestämde oss för att beställa tapeten via internet för att slippa åka in och hämta ut tapeterna. Det bli billigare också om man räknar bort resan. tapetshopen.se for the win. Dessutom slipper vi träffa den där odrägliga karln på tapetbutiken. 

Vi var även på kalas i Bure igår. Det var så trevligt att vi stannat kvar till middag också. Men sedan blev det lite halvbråttom hem, kattrackarn var ju inne själv. Vill inte gärna komma hem till en överraskning på mattan. 

Imorgon, måndag, börjar jag den nya tjänsten på 100%. Känns spännande till tusen. Kommer givetvis vara en inkörningsperiod, men det oroar jag mig inte för. Tror och hoppas att det går fort att lära in allting. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.