Full rulle

Hejbara vad det går. Helgen har varit produktiv av rang. I fredags var vi på en riktig kalasmiddag hos vänner. Var mätt i flera dagar efteråt. Avbröt dock kvällen tidigt, det är synd att man är så otroligt seg och trött fredagkväll.

Lördagen började tidigt med grävning runt huset. Jag var dock inte ett dugg delaktig utan tillbringade dagen inne och på återvinningen. Har tvättat bort i princip all tvätt, har någon maskin kvar bara. Sedan har det huggits/ slitits ner två träd från gården också. Blev jättestor skillnad.

Var även oändligt seg och trött lördagkväll efter allt sjå, men vi drog till Robban och drack lite kaffe i några timmar.

Söndag började oändligt tidigt med tapetsering i sovrummet. Det drog ut lite på tiden pga massor med krångel. Var färdiga på eftermiddagen någon gång och då drog vi till Umeåstad, köpte matta och rör till dräneringen. Sedan Bygdeå för att inhandla golvlister.

Söndagkväll fick vi finbesök av mor och far. Sedan tänkte vi att vi bannemig skulle ha lite helg så vi satte igång lite Scrubs… och somnade.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.