Är det verkligen någonting att störa sig på?

Egentligen, man är ju knasig. Varför stör man sig på vad andra människor säger och gör? Jag menar, gör det verkligen någon skillnad för mig? Jag är expert på det själv. Kan störa mig på hur man använder vissa ord, hur man säger en sak som egentligen inte är illa menat men som i mina öron låter nedlåtande. Det finns som ingen anledning, för man vet ju om att det inte är någonting illa menat.
Sedan kan man störa sig på vad folk gör, hur folk ser ut eller hur folk bor.
Finns det någon anledning? Mår jag verkligen dåligt över att se att Kalle Kalle på andra sidan byn har oklippt gräsmatta? Sedan kan man undra, varför bryr jag mig om vad folk tycker om ex min egen gräsmatta, klädsel osv?

Som vanligt så säger jag för mycket utan att komma till saken. Det jag vill komma till, varför ska det störa folk att jag börjar julpynta redan nu? Egentligen så gör jag ju som jag vill. Jag vill verkligen börja julpynta nu, men tvekar för jag vill ju inte gärna att folk ska bli irriterade på att jag redan har satt upp mina ljusstakar i fönstret och ställt fram mina fina tomtar på byrån. Ärligt, är det verkligen någonting som folk stör sig på?

/Schvammel-Stina

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.