Wippie

Jag börjar bli äckligt sugen på en tatuering. Vet dock inte vad jag ska tatuera in. Jag vet vad jag vill ha, men inte riktigt hur den ska se ut. Låter helkonstigt, men det är det inte om jag skulle förklara. Skulle ha bett någon rita upp en åt mig, men då blir jag troligen för eggad och plötsligt sitter den där.

 

Snart är det helg, det känns helt lovely. Veckan har gått rätt fort, har haft saker inplanerat mer eller mindre varje kväll hela veckan. Ikväll ska jag umgås med min syster. Vi ska bara tokslappa och troligen se på Dexter eller nått. Ska bli riktigt trevligt, det var hundra år sedan vi umgicks bara hon och jag. Inte för att det inte är trevligt att umgås med andra människor, bara det att vi brukade umgås mer förut.

Hon fyllde ju år i måndags också. Vi var då på kalas, men hon fick ingen present då. Jag hatar det, jag hatar när man åker på nått kalas och inte har med sig någon present. Så får man bara inte göra. Men ibland glömmer man bara. Ofint.

Helgen i övrigt är helöppen. Jag ska försöka fortsätta på mitt projekt som jag började på förra helgen. Det är kanske inte det roligaste jag vet, men det måste ju göras. Sedan får vi se, känns bra att inte ha någonting speciellt inplanerat

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.