Total hjärnsläpp

Jag sitter och försöker påta ihop ett antal kaksorter till en liten kakbuffé. Men jag har noll och ingen som helst aning om vad man skulle kunna bjuda på. Det ska vara enkelt att göra många och de ska vara rätt fina. Alltså inte bara smaken som spelar roll. Jag har kommit på någon enstaka sort, men that’s it liksom.

Kom med lite förslag vettja.

 

3 kommentarer

  1. Stina & Helen Olofsson

    Svar till Johanna (2012-02-21 22:11)
    Oh, det ska jag göra. Såg i din blogg när du gjort dom där. Såg helfina ut! Kan man göra dom i förväg och frysa bottnarna för att sen he på frostingen? Eller frysa hela kanske? Tack för tipset!

  2. Johanna WP

    Har själv inte testat att frysa bottnarna, men tvivlar inte på att det går – det är ju som små ”minikakor” typ, så det borde inte vara ngt problem. Har inte testat att frysa in dem hela, men min okvalificerade gissning är att det nog blir bäst om du bara fryser bottnarna 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.