Ena eller det andra…

Har kommit hem efter att ha skjutsat in R till stan för bowling och återträff. Hade tappat all energi tills jag kom hem och ser en plogad uppfart. Hur snällt är inte det? Helt underbart vill jag påstå, TACK!

 Jag är alltså solokvist hela dagen, vad ska jag ta mig för att göra? Det jobbiga är att jag vet vad som borde göras, städa, tvätta & renbädda. Det jag vill göra är något helt annat. Jag köpte mig 2 böcker på bträskmarknaden och jag har börjat läsa den ena och hittills verkar den jättebra. Jag har inte hunnit så långt, men det känns som att jag skulle kunna fastna i den resten av dagen om jag börjar läsa den nu. Hm, what to do?

Tror jag börjar med det essentiella – renbäddning och städning. Sen när jag är less kanske jag tar en paus & läser lite. Om jag ids så kanske jag tvättar en maskin eller 3. 

Trevlig helg på er!

 

Uppdat: Jag tror jag inbillar mig själv att jag kommer orka städa. Vi börjar nog med boken istället. Sen när jag är less… vilket känns rätt otroligt, så kanske jag tar tag i det "essentiella". 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.