Fullt

Den här helgen har varit lite speciell. Riktigt rolig men alldeles för kort. I fredags jobbade jag, men inte på mitt jobb, utan på mitt gamla jobb. Fick sluta redan kl 11 så resten av dagen tillbringades sovande på soffan. Klev ändå upp 00.30, så jag var rätt slut i huvet.
Fredagkväll var vi tvärt i Umeå, åt kina sedan hem till vänner och surr. Var fortfarande rätt grötig i huvet, men det var trevligt.

Lördagen började med panik. Skulle jobba på ett bröllop och min vän som skulle hjälpa mig hade fått stora förhinder. Men det löste sig på bästa sätt och kvällen blev succe. Brudparet var hur fina som helst och alla var på strålande humör, precis som det ska vara! Direkt efter bröllopet for jag på gallej, för att sedan stupa isäng ca 03.00.

Söndag= morsdag. Självklart firades det med tårta och sol.

Alltså förstå, det är den 28/5 idag, snart juni, snart semester snartsnartsnart! 
Har inte fattat det förrän i helgen eftersom det tidigare varit rätt kyligt ute, men nu har sommaren börjat. Jag hoppas verkligen att det ska bli en tokvarm sommar med massor med sol och minimalt med regn. Då kanske man hinner göra allt man ska försöka hinna med. 

Förstå att det är inte ens en månad kvar till midsommar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.